Login:

Lewa strona inputa. Prawa strona inputa.

Hasło:

Lewa strona inputa. Prawa strona inputa.
Zarejestruj się Zaloguj

Przepisy

Dodaj przepis

Polecamy

Rześka babeczka z pastą miętowo-cytrynową - Oprócz dzieci i ich rodziców, latem orzeźwiające właściwości cytryny doceniają także szefowie kuchni – Robert Muzyczka, Szef Kuchni Dworu Korona Karkonoszy, poleca pastę cytrynową z dodatkiem mięty i kurkumy, jako świetne wypełnienie kruchych babeczek Dan Cake i … lata!

Rześka babeczka z pastą miętowo-cytrynową

Dodane przez: anonim

Czas: 15 minut(y)

Brak oceny








Oprócz dzieci i ich rodziców, latem orzeźwiające właściwości cytryny doceniają także szefowie kuchni – Robert Muzyczka, Szef Kuchni Dworu Korona Karkonoszy, poleca pastę cytrynową z dodatkiem mięty i kurkumy, jako świetne wypełnienie kruchych babeczek Dan Cake i … lata!
więcej...

Reklama

Najlepsi użytkownicy

1.blogini.eu378 pkt.
2.smakosz362 pkt.
3.Cooki225 pkt.
Więcej

Najlepsi użytkownicy miesiąca

1.admin0 pkt.
2.qwertacz0 pkt.
3.smakosz0 pkt.
Więcej

Najlepsi użytkownicy dnia

1.admin0 pkt.
2.qwertacz0 pkt.
3.smakosz0 pkt.
Więcej

Lubię eKuchcika

Lewa czę?ć h1.

u babci Jadzi

Prawa czę?ć inputa.

Nie wiecie jak uratować przesoloną zupę?

Jak gotować na parze bez specjalnych drogi garnków?

Jak przeliczyć gramy na szklanki?

 

Nic się nie martwcie! Babcia Jadzia wam pomoże :-D

Komentarze:

Babciu Jadziu do dzieła, kuchenne pogotowie ratunkowe bardzo się przyda - szczególnie kiedy jest mało czasu, a tak dużo do zrobienia i oczywiście jak na złość potrawa nie chce wtedy smakować tak jak z założenia powinna :).
Dodane przez: blogini.eu, 2011-12-06 08:57:48

Aby dodać komentarz musisz się zalogować.

© 2010-2012 eKuchcik.pl - ZigZag Soft Polityka Prywatności Regulamin