Login:

Lewa strona inputa. Prawa strona inputa.

Hasło:

Lewa strona inputa. Prawa strona inputa.
Zarejestruj się Zaloguj

Przepisy

Dodaj przepis

Polecamy

Wątróbka smażona - Bardzo dobry obiad. Wątróbkę najlepiej podawać z ziemniakami

Wątróbka smażona

Dodane przez: drink_maker

Czas: 30 minut(y)

Brak oceny








Bardzo dobry obiad. Wątróbkę najlepiej podawać z ziemniakami
więcej...

Reklama

Najlepsi użytkownicy

1.blogini.eu378 pkt.
2.smakosz362 pkt.
3.Cooki225 pkt.
Więcej

Najlepsi użytkownicy miesiąca

1.admin0 pkt.
2.qwertacz0 pkt.
3.smakosz0 pkt.
Więcej

Najlepsi użytkownicy dnia

1.admin0 pkt.
2.qwertacz0 pkt.
3.smakosz0 pkt.
Więcej

Lubię eKuchcika

Lewa czę?ć h1.

Jak uratować przesolony gulasz czy sos?

Prawa czę?ć inputa.

Lepiej doprawiać dania małymi porcjami soli, niż ratować przesolone danie. Ta rada w obliczu katastrofy kulinarnej, brzmi jak stwierdzenie, że lepiej być pięknym i młodym. Zdając sobie sprawę z tego, że gotowanie nie jest domeną każdego i wypadki zdarzają się - spieszę Cię uspokoić. Przesolone danie można odratować! Wystarczy do bardzo słonego sosu lub gulaszu, dodać obrany ziemniak w plastrach a sól zostanie przez niego „wyciągnięta” z potrawy. Innym, sprawdzonym przeze mnie sposobem na przesolone danie, jest dodanie do niego cukru lub cytryny, ale ta metoda jest do zastosowania jedynie w przypadku niektórych potraw, ponieważ nie do wszystkich przepisów kulinarnych, pasuje kwaśny lub słodki smak.

Komentarze:

Ten tekst nie ma jeszcze komentarzy. Możesz być pierwszy(a).

Aby dodać komentarz musisz się zalogować.

© 2010-2012 eKuchcik.pl - ZigZag Soft Polityka Prywatności Regulamin