Login:

Lewa strona inputa. Prawa strona inputa.

Hasło:

Lewa strona inputa. Prawa strona inputa.
Zarejestruj się Zaloguj

Przepisy

Dodaj przepis

Polecamy

Aksamitny sos szpinakowo-serowy - Smaczny i prosty dodatek do każdego rodzaju makaronu.

Aksamitny sos szpinakowo-serowy

Dodane przez: blogini.eu

Czas: 20 minut(y)

Brak oceny








Smaczny i prosty dodatek do każdego rodzaju makaronu.
więcej...

Reklama

Najlepsi użytkownicy

1.blogini.eu378 pkt.
2.smakosz362 pkt.
3.Cooki225 pkt.
Więcej

Najlepsi użytkownicy miesiąca

1.admin0 pkt.
2.qwertacz0 pkt.
3.smakosz0 pkt.
Więcej

Najlepsi użytkownicy dnia

1.admin0 pkt.
2.qwertacz0 pkt.
3.smakosz0 pkt.
Więcej

Lubię eKuchcika

Polecamy książki:

Więcej książek kulinarnych na Septem.pl
Lewa część h1.

Kuchnia indyjska

Prawa część inputa.

Kotlety sojowe w sosie Tandoori Curry

Porcja  porcja dla 2 osób

Czas  40 minut(y)

ocena: 6

Więcej

Składniki:

  • papryka: 2 szt.
  • kotleciki sojowe: 10 szt.
  • ryż: 2 wor.
  • pomidor bez skórki: 2 szt.
  • sos: 1 sł.

Pyszne i zdrowe danie bezmięsne.

Dodane przezanonim, 2011-01-04 12:40:28

Pierś z indyka w sosie Tikka Masala

Porcja  porcja dla 3 osób

Czas  45 minut(y)

ocena: 6

Więcej

Składniki:

  • pierś z indyka: 250 g.
  • czosnek: 1 ząbk.
  • oliwa z oliwek: 100 g.
  • makaron: 1 opak.
  • sos tikka masala: 1

Tikka Masala to jeden z najważniejszych sosów kuchni indyjskiej. Jego wyśmienity słodko-ostry smak doskonale nadaje się do ryżu, ale można go jeść także z makaronem oraz dodać delikatne mięso drobiowe. Smacznego!

Dodane przezsmakosz, 2010-12-13 23:58:23

© 2010-2012 eKuchcik.pl - ZigZag Soft Polityka Prywatności Regulamin