Login:

Lewa strona inputa. Prawa strona inputa.

Hasło:

Lewa strona inputa. Prawa strona inputa.
Zarejestruj się Zaloguj

Przepisy

Dodaj przepis

Polecamy

Toskański lunch - Pyszny i szybki lunch we włoskim stylu. Przepis został podyktowany przez Roberta Muzyczkę, Szefa Kuchni Dworu Korona Karkonoszy.

Toskański lunch

Dodane przez: Gastrosfera

Czas: 20 minut(y)

Brak oceny








Pyszny i szybki lunch we włoskim stylu. Przepis został podyktowany przez Roberta Muzyczkę, Szefa Kuchni Dworu Korona Karkonoszy.
więcej...

Reklama

Najlepsi użytkownicy

1.blogini.eu378 pkt.
2.smakosz362 pkt.
3.Cooki225 pkt.
Więcej

Najlepsi użytkownicy miesiąca

1.admin0 pkt.
2.qwertacz0 pkt.
3.smakosz0 pkt.
Więcej

Najlepsi użytkownicy dnia

1.admin0 pkt.
2.qwertacz0 pkt.
3.smakosz0 pkt.
Więcej

Lubię eKuchcika

Polecamy książki:

Więcej książek kulinarnych na Septem.pl
Lewa część h1.

Wątróbka smażona

Prawa część inputa.

Wątróbka smażona

Porcja  porcja dla 4 osób

Czas  30 minut(y)

Brak oceny

Kategorie:

Składniki:

Opis:

Bardzo dobry obiad. Wątróbkę najlepiej podawać z ziemniakami

Czynności:



  1. wątróbkę cielęcą opłukać, osuszyć i zdjąć błonę
  2. wątróbkę cielęcą namoczyć na godzinę w mleka
  3. odsączyć
  4. obtocz w mące pszennej
  5. wątróbkę cielęcą smażyć patelni
  6. pokroić w drobną kostkę cebulę
  7. cebulę i masło - dołożyć na patelnię
  8. pieprz i sól - dodać
  9. podlać wodą i dusić do miękkości

Dodane przez: drink_maker, 2011-04-23 01:09:55

Recenzje przepisu:

Ten przepis nie otrzymał jeszcze recenzji. Możesz być pierwszy.

Aby dodać recenzję musisz się zalogować.

© 2010-2012 eKuchcik.pl - ZigZag Soft Polityka Prywatności Regulamin