Login:

Lewa strona inputa. Prawa strona inputa.

Hasło:

Lewa strona inputa. Prawa strona inputa.
Zarejestruj się Zaloguj

Przepisy

Dodaj przepis

Polecamy

Pyszny tort w 15 minut - Pyszny tort na gotowych spodach Dan Cake, wykonany według przepisu Roberta Muzyczki, Szefa Dworu Korona Karkonoszy. Film z przygotowania deseru dostępny na stronie: http://www.youtube.com/watch?v=MHBgBxAizk4.

Pyszny tort w 15 minut

Dodane przez: Gastrosfera

Czas: 15 minut(y)

Brak oceny








Pyszny tort na gotowych spodach Dan Cake, wykonany według przepisu Roberta Muzyczki, Szefa Dworu Korona Karkonoszy. Film z przygotowania deseru dostępny na stronie: http://www.youtube.com/watch?v=MHBgBxAizk4.
więcej...

Reklama

Najlepsi użytkownicy

1.blogini.eu378 pkt.
2.smakosz362 pkt.
3.Cooki225 pkt.
Więcej

Najlepsi użytkownicy miesiąca

1.admin0 pkt.
2.qwertacz0 pkt.
3.smakosz0 pkt.
Więcej

Najlepsi użytkownicy dnia

1.admin0 pkt.
2.qwertacz0 pkt.
3.smakosz0 pkt.
Więcej

Lubię eKuchcika

Polecamy książki:

Więcej książek kulinarnych na Septem.pl
Lewa część h1.

Udziec indyka po staropolsku

Prawa część inputa.

Udziec indyka po staropolsku

Porcja  porcja dla 3 osób

Czas  120 minut(y)

Brak oceny

Kategorie:

Składniki:

Opis:

Duża porcja pysznego i soczystego mięska pasująca idealnie do pieczonych ziemniaczków.

Czynności:



  1. oczyścić udziec indyczy
  2. naciąć po stronie skórki udziec indyczy
  3. oliwę czosnkową i sok z cytryny - zmieszać
  4. majeranek suszony i paprykę mieloną - dodać
  5. miód płynny i piwo ciemne - połączyć
  6. zmieszać z oliwą czosnkową
  7. zalać zalewą udziec indyczy
  8. rozmaryn suszony i sól - dodać
  9. udziec indyczy piec w temperaturze 200 st. c około 60 minut
  10. odwracać od czasu do czasu udziec indyczy
  11. pod koniec pieczenia zdjąć przykrywkę i zrumienić skórkę

Dodane przez: blogini.eu, 2012-02-10 16:12:39

Recenzje przepisu:

Ten przepis nie otrzymał jeszcze recenzji. Możesz być pierwszy.

Aby dodać recenzję musisz się zalogować.

© 2010-2012 eKuchcik.pl - ZigZag Soft Polityka Prywatności Regulamin