Login:

Lewa strona inputa. Prawa strona inputa.

Hasło:

Lewa strona inputa. Prawa strona inputa.
Zarejestruj się Zaloguj

Przepisy

Dodaj przepis

Polecamy

Rześka babeczka z pastą miętowo-cytrynową - Oprócz dzieci i ich rodziców, latem orzeźwiające właściwości cytryny doceniają także szefowie kuchni – Robert Muzyczka, Szef Kuchni Dworu Korona Karkonoszy, poleca pastę cytrynową z dodatkiem mięty i kurkumy, jako świetne wypełnienie kruchych babeczek Dan Cake i … lata!

Rześka babeczka z pastą miętowo-cytrynową

Dodane przez: anonim

Czas: 15 minut(y)

Brak oceny








Oprócz dzieci i ich rodziców, latem orzeźwiające właściwości cytryny doceniają także szefowie kuchni – Robert Muzyczka, Szef Kuchni Dworu Korona Karkonoszy, poleca pastę cytrynową z dodatkiem mięty i kurkumy, jako świetne wypełnienie kruchych babeczek Dan Cake i … lata!
więcej...

Reklama

Najlepsi użytkownicy

1.blogini.eu378 pkt.
2.smakosz362 pkt.
3.Cooki225 pkt.
Więcej

Najlepsi użytkownicy miesiąca

1.admin0 pkt.
2.qwertacz0 pkt.
3.smakosz0 pkt.
Więcej

Najlepsi użytkownicy dnia

1.admin0 pkt.
2.qwertacz0 pkt.
3.smakosz0 pkt.
Więcej

Lubię eKuchcika

Polecamy książki:

Więcej książek kulinarnych na Septem.pl
Lewa część h1.

Schab w ziołach

Prawa część inputa.

Schab w ziołach

Porcja  porcja dla 0 osób

Czas  0 minut(y)

Brak oceny

Kategorie:

Składniki:

Opis:

Intensywny smak mięsa złagodzi sałatka z kiełków i łagodny w smaku czeski knedliczek ;). Danie na ciepło podawać obowiązkowo z czeskim piwem. Na zimno pasuje świetnie do kanapki w towarzystwie sosu chrzanowego, żółtego sera i pomidorka lub ogóreczka kiszonego.

Czynności:



  1. majeranek roztarty i bazylię - zmieszać
  2. estragon suszony i cynamon mielony - zmieszać
  3. połączyć zioła
  4. czosnek przecisnąć i dodać
  5. oliwę i ocet winny czerwony - dodać
  6. utrzeć pastę
  7. schab bez kości posmarować pastą i odstawić do lodówki na 2 dni
  8. włożyć do brytfanny schab bez kości
  9. podlać wodą
  10. piec około 30 minut w temperaturze 200 st. c
  11. podlać sosem , który powstał
  12. piec około 40 minut w 180 st. c
  13. zdjąć pokrywkę pod koniec pieczenie i zrumienić mięso
  14. podawać na ciepło lub na zimno w plastrach

Dodane przez: smakosz, 2012-02-18 19:21:47

Recenzje przepisu:

Ten przepis nie otrzymał jeszcze recenzji. Możesz być pierwszy.

Aby dodać recenzję musisz się zalogować.

© 2010-2012 eKuchcik.pl - ZigZag Soft Polityka Prywatności Regulamin