Login:

Lewa strona inputa. Prawa strona inputa.

Hasło:

Lewa strona inputa. Prawa strona inputa.
Zarejestruj się Zaloguj

Przepisy

Dodaj przepis

Polecamy

Wielkanocny schab w ziołach - Intensywny smak mięsa złagodzi sałatka z kiełków i łagodny w smaku czeski knedliczek ;). Danie na ciepło podawać obowiązkowo z czeskim piwem.
Na zimno pasuje świetnie do kanapki w towarzystwie sosu chrzanowego, żółtego sera i pomidorka lub ogóreczka kiszonego.

Wielkanocny schab w ziołach

Dodane przez: smakosz

Czas: 0 minut(y)

Brak oceny








Intensywny smak mięsa złagodzi sałatka z kiełków i łagodny w smaku czeski knedliczek ;). Danie na ciepło podawać obowiązkowo z czeskim piwem. Na zimno pasuje świetnie do kanapki w towarzystwie sosu chrzanowego, żółtego sera i pomidorka lub ogóreczka kiszonego.
więcej...

Reklama

Najlepsi użytkownicy

1.blogini.eu378 pkt.
2.smakosz362 pkt.
3.Cooki225 pkt.
Więcej

Najlepsi użytkownicy miesiąca

1.admin0 pkt.
2.qwertacz0 pkt.
3.smakosz0 pkt.
Więcej

Najlepsi użytkownicy dnia

1.admin0 pkt.
2.qwertacz0 pkt.
3.smakosz0 pkt.
Więcej

Lubię eKuchcika

Polecamy książki:

Więcej książek kulinarnych na Septem.pl
Lewa część h1.

Pistou

Prawa część inputa.
t - n

Pistou

Porcja  porcja dla 0 osób

Czas  0 minut(y)

Brak oceny

Kategorie:

Składniki:

Opis:

Francuska wersja włoskiego sosu pesto. Dodawać do ryb lub makaronów.

Czynności:



  1. bazylię dodaj do oliwy
  2. dodaj pieprz i czosnek
  3. dodaj parmezan
  4. zmiksuj

Dodane przez: smakosz, 2010-11-18 14:37:55

Recenzje przepisu:

Ten przepis nie otrzymał jeszcze recenzji. Możesz być pierwszy.

Aby dodać recenzję musisz się zalogować.

© 2010-2012 eKuchcik.pl - ZigZag Soft Polityka Prywatności Regulamin