Login:

Lewa strona inputa. Prawa strona inputa.

Hasło:

Lewa strona inputa. Prawa strona inputa.
Zarejestruj się Zaloguj

Przepisy

Dodaj przepis

Polecamy

Udziec indyka po staropolsku - Duża porcja pysznego i soczystego mięska pasująca idealnie do pieczonych ziemniaczków.

Udziec indyka po staropolsku

Dodane przez: blogini.eu

Czas: 120 minut(y)

Brak oceny








Duża porcja pysznego i soczystego mięska pasująca idealnie do pieczonych ziemniaczków.
więcej...

Reklama

Najlepsi użytkownicy

1.blogini.eu378 pkt.
2.smakosz362 pkt.
3.Cooki225 pkt.
Więcej

Najlepsi użytkownicy miesiąca

1.admin0 pkt.
2.qwertacz0 pkt.
3.smakosz0 pkt.
Więcej

Najlepsi użytkownicy dnia

1.admin0 pkt.
2.qwertacz0 pkt.
3.smakosz0 pkt.
Więcej

Lubię eKuchcika

Polecamy książki:

Więcej książek kulinarnych na Septem.pl
Lewa część h1.

Pieczeń po staromiejsku

Prawa część inputa.

Pieczeń po staromiejsku

Porcja  porcja dla 6 osób

Czas  120 minut(y)

Brak oceny

Kategorie:

Składniki:

Opis:

Bardzo dobra pieczeń, idealna na wytrawny obiad.  

Czynności:



  1. polej : schab bez kości, czerwone wino
  2. zawinąć w folię spożywczą
  3. odstawić na 1 godzinę
  4. czosnek natrzeć
  5. natrzeć dokładnie sól i pieprz
  6. ułożyć na natłuszczonej blasze do pieczenia schab bez kości
  7. posypać obficie : suszony tymianek
  8. piec w temperaturze 200 st. c przez 2 godziny w piekarniku
  9. polej

Dodane przez: blogini.eu, 2011-04-22 23:57:00

Recenzje przepisu:

Ten przepis nie otrzymał jeszcze recenzji. Możesz być pierwszy.

Aby dodać recenzję musisz się zalogować.

© 2010-2012 eKuchcik.pl - ZigZag Soft Polityka Prywatności Regulamin