Login:

Lewa strona inputa. Prawa strona inputa.

Hasło:

Lewa strona inputa. Prawa strona inputa.
Zarejestruj się Zaloguj

Przepisy

Dodaj przepis

Polecamy

Udziec indyka po staropolsku - Duża porcja pysznego i soczystego mięska pasująca idealnie do pieczonych ziemniaczków.

Udziec indyka po staropolsku

Dodane przez: blogini.eu

Czas: 120 minut(y)

Brak oceny








Duża porcja pysznego i soczystego mięska pasująca idealnie do pieczonych ziemniaczków.
więcej...

Reklama

Najlepsi użytkownicy

1.blogini.eu378 pkt.
2.smakosz362 pkt.
3.Cooki225 pkt.
Więcej

Najlepsi użytkownicy miesiąca

1.admin0 pkt.
2.qwertacz0 pkt.
3.smakosz0 pkt.
Więcej

Najlepsi użytkownicy dnia

1.admin0 pkt.
2.qwertacz0 pkt.
3.smakosz0 pkt.
Więcej

Lubię eKuchcika

Polecamy książki:

Więcej książek kulinarnych na Septem.pl
Lewa część h1.

Orzechowy indyk z kolorowym ryżem

Prawa część inputa.

Orzechowy indyk z kolorowym ryżem

Porcja  porcja dla 4 osób

Czas  70 minut(y)

ocena: 6

Kategorie:

Składniki:

Opis:

Sycące danie jednogarnkowe, które za każdym razem można przyrządzić nieco inaczej

Czynności:



  • Inne czynności
    • pokrój w kostkę: filet z indyka
    • przypraw: filet z indyka, przyprawa do kurczaka
    • filet z indyka: zrumienić na - patelnia
    • ugotować na sypko ryż brązowy
    • ryż brązowy włożyć do naczynia żaroodpornego
    • położyć na: zrumienione mięso, ryż brązowy
  • Czynności dla: sos orzechowy
    • zagotować na małym ogniu śmietanę słodką
    • masło orzechowe dodać do śmietany slodkiej
    • doprawić do smaku : sos orzechowy
  • Inne czynności
    • zalać : ryż z mięsem, sos orzechowy
    • piec w temperaturze 190 st. c , około 30 minut
    • udekorować serem żółtym w plastrach

Dodane przez: blogini.eu, 2011-12-01 11:20:01

Recenzje przepisu:

Sos orzechowy z indykiem. To ciekawe, trzeba spróbować :-)
ocena: 6 Dodane przez: smakosz, 2011-12-03 15:54:56

Aby dodać recenzję musisz się zalogować.

© 2010-2012 eKuchcik.pl - ZigZag Soft Polityka Prywatności Regulamin