Login:

Lewa strona inputa. Prawa strona inputa.

Hasło:

Lewa strona inputa. Prawa strona inputa.
Zarejestruj się Zaloguj

Przepisy

Dodaj przepis

Polecamy

Wielkanocny schab w ziołach - Intensywny smak mięsa złagodzi sałatka z kiełków i łagodny w smaku czeski knedliczek ;). Danie na ciepło podawać obowiązkowo z czeskim piwem.
Na zimno pasuje świetnie do kanapki w towarzystwie sosu chrzanowego, żółtego sera i pomidorka lub ogóreczka kiszonego.

Wielkanocny schab w ziołach

Dodane przez: smakosz

Czas: 0 minut(y)

Brak oceny








Intensywny smak mięsa złagodzi sałatka z kiełków i łagodny w smaku czeski knedliczek ;). Danie na ciepło podawać obowiązkowo z czeskim piwem. Na zimno pasuje świetnie do kanapki w towarzystwie sosu chrzanowego, żółtego sera i pomidorka lub ogóreczka kiszonego.
więcej...

Reklama

Najlepsi użytkownicy

1.blogini.eu378 pkt.
2.smakosz362 pkt.
3.Cooki225 pkt.
Więcej

Najlepsi użytkownicy miesiąca

1.admin0 pkt.
2.qwertacz0 pkt.
3.smakosz0 pkt.
Więcej

Najlepsi użytkownicy dnia

1.admin0 pkt.
2.qwertacz0 pkt.
3.smakosz0 pkt.
Więcej

Lubię eKuchcika

Polecamy książki:

Więcej książek kulinarnych na Septem.pl
Lewa część h1.

Kompot porzeczkowy

Prawa część inputa.
p - d

Kompot porzeczkowy

Porcja  porcja dla 4 osób

Czas  30 minut(y)

Brak oceny

Kategorie:

Składniki:

Opis:

Bardzo pyszny i smaczny kompot:) Podawać kompot ostudzony, jeśli jest bardzo gorąco, można do każdej szklanki włożyć kostkę lodu.

Czynności:



  • Inne czynności
    • wodę zagotować z cukier i cukier waniliowy
    • jabłko: umyć, obrać i pokroić
    • porzeczki: umyć i usunąć ogonki
    • jabłko: włożyć do gotującej wody
    • dodać: porzeczki
    • ostudzić
    • przelać do - szklanka

Dodane przez: Cooki, 2011-04-18 22:31:25

Recenzje przepisu:

Ten przepis nie otrzymał jeszcze recenzji. Możesz być pierwszy.

Aby dodać recenzję musisz się zalogować.

© 2010-2012 eKuchcik.pl - ZigZag Soft Polityka Prywatności Regulamin