Login:

Lewa strona inputa. Prawa strona inputa.

Hasło:

Lewa strona inputa. Prawa strona inputa.
Zarejestruj się Zaloguj

Przepisy

Dodaj przepis

Polecamy

Rześka babeczka z pastą miętowo-cytrynową - Oprócz dzieci i ich rodziców, latem orzeźwiające właściwości cytryny doceniają także szefowie kuchni – Robert Muzyczka, Szef Kuchni Dworu Korona Karkonoszy, poleca pastę cytrynową z dodatkiem mięty i kurkumy, jako świetne wypełnienie kruchych babeczek Dan Cake i … lata!

Rześka babeczka z pastą miętowo-cytrynową

Dodane przez: anonim

Czas: 15 minut(y)

Brak oceny








Oprócz dzieci i ich rodziców, latem orzeźwiające właściwości cytryny doceniają także szefowie kuchni – Robert Muzyczka, Szef Kuchni Dworu Korona Karkonoszy, poleca pastę cytrynową z dodatkiem mięty i kurkumy, jako świetne wypełnienie kruchych babeczek Dan Cake i … lata!
więcej...

Reklama

Najlepsi użytkownicy

1.blogini.eu378 pkt.
2.smakosz362 pkt.
3.Cooki225 pkt.
Więcej

Najlepsi użytkownicy miesiąca

1.admin0 pkt.
2.qwertacz0 pkt.
3.smakosz0 pkt.
Więcej

Najlepsi użytkownicy dnia

1.admin0 pkt.
2.qwertacz0 pkt.
3.smakosz0 pkt.
Więcej

Lubię eKuchcika

Polecamy książki:

Więcej książek kulinarnych na Septem.pl
Lewa część h1.

Glazurowana marchewka na wielkanocny obiad

Prawa część inputa.
z -

Glazurowana marchewka na wielkanocny obiad

Porcja  porcja dla 0 osób

Czas  20 minut(y)

Brak oceny

Kategorie:

Składniki:

Opis:

Czynności:



  1. marchewkę drobną udusić na maśle
  2. dodać cukier kryształ
  3. wymieszać
  4. podgrzewać aż cukier się skarmelizuje
  5. udekorować natką pietruszki

Dodane przez: blogini.eu, 2012-04-05 08:24:25

Recenzje przepisu:

Ten przepis nie otrzymał jeszcze recenzji. Możesz być pierwszy.

Aby dodać recenzję musisz się zalogować.

© 2010-2012 eKuchcik.pl - ZigZag Soft Polityka Prywatności Regulamin