Login:

Lewa strona inputa. Prawa strona inputa.

Hasło:

Lewa strona inputa. Prawa strona inputa.
Zarejestruj się Zaloguj

Przepisy

Dodaj przepis

Polecamy

Udziec indyka po staropolsku - Duża porcja pysznego i soczystego mięska pasująca idealnie do pieczonych ziemniaczków.

Udziec indyka po staropolsku

Dodane przez: blogini.eu

Czas: 120 minut(y)

Brak oceny








Duża porcja pysznego i soczystego mięska pasująca idealnie do pieczonych ziemniaczków.
więcej...

Reklama

Najlepsi użytkownicy

1.blogini.eu378 pkt.
2.smakosz362 pkt.
3.Cooki225 pkt.
Więcej

Najlepsi użytkownicy miesiąca

1.admin0 pkt.
2.qwertacz0 pkt.
3.smakosz0 pkt.
Więcej

Najlepsi użytkownicy dnia

1.admin0 pkt.
2.qwertacz0 pkt.
3.smakosz0 pkt.
Więcej

Lubię eKuchcika

Polecamy książki:

Więcej książek kulinarnych na Septem.pl
Lewa część h1.

Aksamitny sos szpinakowo-serowy

Prawa część inputa.

Aksamitny sos szpinakowo-serowy

Porcja  porcja dla 3 osób

Czas  20 minut(y)

Brak oceny

Kategorie:

Składniki:

Opis:

Smaczny i prosty dodatek do każdego rodzaju makaronu.

Czynności:



  • Inne czynności
    • posiekaj drobno szpinak
    • ugotuj szpinak
    • dodaj ser lazur sałtkowy i kminek mielony
    • przypraw solą ziołową i pieprzem ziołowym
    • zgnieć czosnek
    • dodaj czosnek
    • sos zagotować na małym ogniu sos

Dodane przez: blogini.eu, 2011-12-04 17:04:25

Recenzje przepisu:

Ten przepis nie otrzymał jeszcze recenzji. Możesz być pierwszy.

Aby dodać recenzję musisz się zalogować.

© 2010-2012 eKuchcik.pl - ZigZag Soft Polityka Prywatności Regulamin